Agrios Selectos, J.Climent Molina, Autis Ingenieros, Cañamás Hermanos, Just Odontología i Viajes Gandia son els Premis FAES 2021

Esta esdició compleix el seu XXII aniversari i que se celebrarà el dimecres, 15 de desembre, a partir de les 20 hores en el Centre Polivalent d’Oliva.

La presidenta de la Comissió de Premis de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, Pilar Reina; junt el president de FAES, Juan Pablo Tur; l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer; i el subdirector del Campus de Gandia de la UPV, Vicent Altur, han anunciat el nom dels guardonats en aquesta nova edició dels Premis FAES 2021. Edició que compleix el seu XXII aniversari i que se celebrarà el dimecres, 15 de desembre, a partir de les 20 hores en el Centre Polivalent d’Oliva.

Els premiats de 2021 són: Empresa Socialment Compromesa per a Agrios Selectos; Trajectòria Empresarial per a J.Climent Molina; Innovació per a Autis Enginyers; Internacionalització Empresarial per a Cañamás Germans; i Empresari Emprenedor per a Just Odontología. Per part seua, el Campus de Gandia de l’Escola Politècnica de València atorga el seu reconeixement a l’empresa Viages Gandia.

El president de FAES, Juan Pablo Tur, ha destacat en el seu discurs que és “de vital importancia que s’escometen mesures urgents que impulsen el creixement econòmic i empresarial de la Safor. Unes mesures que redundarien positivament en el creixement econòmic, creació i millora de la qualitat de l’ocupació i la cohesió social”. D’altra banda, ha recalcat que «en FAES coincidim en la important i necessària infraestructura supracomarcal que dinamitzarà l’economia del nostre territori. Hem traslladat en tots els fòrums la necessitat d’executar el tram Palma de Gandia-CV60».

Així mateix, Juan Pablo Tur ha dut a terme un ampli repàs de les activitats que des de FAES s’han desenvolupat en l’últim any, al mateix temps que ha reivindicat el paper de l’associacionisme com “la força que ens permet presentar les demandes davant l’administració».

Per part seua, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha destacat la importància que empresaris, universitat i administracions públiques vagen de la mà; perquè, tal com apunta el primera edil, «només així reforçarem l’estructura econòmica».

D’altra banda, l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, ha volgut agrair a la Federació la seua elecció d’Oliva i, en concret, del Centre Polivalent per a celebrar aquesta nova edició de la Gal·la FAES 2021. A més, ha apuntat «la unió de l’Ajuntament amb la Federació per a donar veu als empresaris i comerciants».