Home Cultura El Magnànim edita la Poesia Completa de Josep Piera

El Magnànim edita la Poesia Completa de Josep Piera

El Magnànim edita la Poesia Completa de Josep Piera

El llibre “Poesia completa. 1971-2018” de Josep Piera, escriptor i fill predilecte de Gandia, és una iniciativa editora duta a terme per la institució Alfons el Magnànim.

La Casa de la Marquesa va acollir l’acte de presentació del llibre “Poesia completa. 1971-2018” de l’escriptor i fill predilecte de la nostra ciutat, Josep Piera. A l’acte van acudir l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el director de la col·lecció Poesia del Magnànim, Vicent Berenguer; el també fill predilecte de Gandia, l’escriptor i periodista Ignasi Mora; el regidor de Cultura, Joan Muñoz i altres representants de la corporació municipal i del món de les Lletres de la nostra ciutat.

La recopilació de l’obra poètica de Josep Piera, des dels seus inicis amb Ave Fènix(1971), fins a El temps trobat (2013), ha sigut possible gràcies a l’esforç de la iniciativa editora de la institució Alfons el Magnànim, de la Diputació de València i de l’Ajuntament de Gandia a través del IMAB.

Diana Morant, que va catalogar la jornada com “una festa literària major per a la nostra ciutat”, va lloar la figura de Piera com a ambaixador cultural de la nostra localitat. Va recordar que “Gandia ha sigut i és la ciutat de referència literària des dels inicis fundacionals del segle XIV, fins hui mateix. I Gandia, també per això va ser distingida l’any passat com a Capital Cultural Valenciana per la Generalitat Valenciana. I ho serà sempre”.