Les obres del nou CEIP Carrasquer de Sueca avancen a bon ritme

Segons les previsions el trasllat definitiu al nou col·legi es realitzaria en les vacances de Nadal.

El director general d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Víctor García, ha visitat l’estat de les obres que estan realitzant-se en el col·legi Carrasquer. Acompanyat de l’alcaldessa en funcions, Manoli Egea; el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez; el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco; i una gran representació de la corporació municipal, tècnics de l’Ajuntament i la Conselleria i la directora del col·legi, el director general ha comprovat in situ l’estat d’unes obres que, per fi, i segons els terminis establits, seran una realitat a finals d’any.

“El motiu de la nostra visita és revisar l’avanç de les obres a mesura que s’aproxima la data de finalització per a coordinar, entre la comunitat educativa, l’Ajuntament i la Conselleria, els treballs finals de neteja, equipament i posada en funcionament. La visita serveix també per a buscar solucions als possibles imprevistos que succeeixen en totes les obres, de manera que el resultat siga el que tots desitgem”, ha expressat el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, qui ha assenyalat que el pressupost total d’inversió a Sueca ha ascendit a més de sis milions d’euros, en els quals s’inclou el projecte del nou col·legi Carrasquer i les obres realitzades recentment en el Centre d’Educació Especial ‘Miquel Burguera’, “una injecció important quant a l’economia local i als llocs de treball que es generen amb totes estes actuacions que, definitivament, donaran solució a unes reivindicacions històriques en el municipi”.

 

Trasllat en Nadal

Per la seua part, el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, s’ha mostrat satisfet amb l’avanç dels treballs, “que se centraran ara, especialment, en l’edifici antic, concretament en la coberta que ha de ser renovada i reforçada íntegrament, sent la causant del retard en la finalització de les obres. En projectes d’esta envergadura, poden aparéixer problemes imprevistos que han de ser solucionats. Volem que el resultat final siga el que mereixen els nostres xiquets i xiquetes, i que la construcció dure molts anys més”. Vázquez ha afirmat també que, segons les previsions, el trasllat definitiu al nou col·legi es realitzaria en les vacances de Nadal.

L’alcaldessa en funcions, Manoli Egea, ha agraït la visita del director general i ha remarcat el gran interés que han mostrat en este projecte, tant la corporació municipal com la Conselleria, “a poc a poc, este somni està fent-se una realitat. Tenim molta il·lusió en què el procés arribe al final perquè l’alumnat puga gaudir de tot este espai en el qual poder aprendre en unes condicions immillorables”.

Finalment, el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco, ha assenyalat que l’obra continua a bon ritme, segons el programa establit. “Queda un últim projecte referent a la coberta de l’edifici antic, que seran les últimes obres que s’executaran. Presentava un estat molt deteriorat i era necessària la seua intervenció. Gràcies al projecte de construcció del nou col·legi, es podrà actuar també ací i reparar tots eixos danys que no es contemplaven al principi. Esperem que el resultat final siga satisfactori per a tota la ciutadania”.