L’Alcúdia de Crespins repartirà 3.000 bosses reutilitzables al comerç local

El municipi aposta per mesures sostenibles per al Dia del Comerç Local

Se celebra, per segon any, el Dia del Comerç Local amb l’objectiu de promoure i fer valer el xicotet comerç de proximitat. Per aquest motiu, i davant aquesta data, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Alcúdia de Crespins distribuirà aquests dies al voltant de 3.000 bosses entre el comerç local per a la seua utilització en les compres que les veïnes i veïns realitzen en la població.

La bossa, que es distribuirà de manera gratuïta, està feta amb paper kraft, porta la imatge que es va dissenyar per a decorar les portes del Mercat Municipal,a més es pot llegir l’eslògan «Molt prop de tu, comerç local de l’Alcúdia de Crespins» amb la data d’aquesta celebració que va ser posada en marxa l’any passat per la Conselleria de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha explicat que «hem triat aquesta frase perquè volem valorar la proximitat del nostre comerç local amb tots els valors que això comporta». Alhora Garcia, ha remarcat que la utilització de les bosses de paper Kraft «també demostra el compromís de col·laborar en la preservació del medi ambient amb el reciclatge i reutilització posterior de la bossa per a la realització de les nostres compres diàries i evitar així la utilització de bosses de plàstic que tant de mal causen».