Diego Gómez s’emociona a l’anunciar que no renovarà com a candidat a l’alcaldia d’Alzira

Gómez: «Han estat dotze anys molt intensos, sobretot, dos darrers anys i mig, intensos i molt durs. Cal deixar pas i anem a tirar endavant, continuant amb el treball per a fer d’Alzira un riu de futur”.

Diego Gómez, alcalde d’Alzira, ha convocat als mitjans de comunicació al Museu Municipal d’Alzira per tal d’anunciar una decisió molt meditada, la seua renúncia a encapçalar la candidatura de Compromís Alzira a les eleccions municipals que tindran lloc el maig de 2023.

Gómez ha estat acompanyat pel grup municipal, la síndica de Compromís a les Corts Valencianes, Papi Robles; el diputat i coordinador de Política de l’Executiva Nacional de Més Compromís, Vicent Marzà; una representació de l’Executiva Local així com de diversos alcaldes de la comarca.

Diego Gómez ha declarat: “Sempre he dit que dues legislatures són suficients per a enllestir i gestionar projectes polítics que tenen com a objectiu la felicitat de les persones. He estat tres legislatures, una a l’oposició i dos al govern, de dedicació plena. Han estat dotze anys molt intensos, sobretot, dos darrers anys i mig, intensos i molt durs. Cal deixar pas i anem a tirar endavant, continuant amb el treball per a fer d’Alzira un riu de futur”.

El col·lectiu de Compromís Alzira està en estos moments en el procés de configurar la llista electoral que pretén englobar les diferents realitats de la  ciutat. Llista que concorrerà a les eleccions municipals de 2023 després que l’Assemblea local ratificara la proposta de l’Executiva Local de configurar-la per consens i d’haver aprovat una comissió formada per deu persones per a proposar a l’Assemblea la llista.