L’Ajuntament de Simat de la Valldigna denuncia actes vandàlics en la Font del Cirer

La microreserva de flors ja ha estat atacada en anteriors ocasions amb pintades similars i des de l’Ajuntament  han assenyalat que perseguiran els culpables per demostrar que estos actes no van a quedar impunes

 

La Font del Cirer ha aparegut este matí amb algunes pintades vandàliques en la pròpia font, el sòl, els bancs i el panell turístic. Es tracta d’una microreserva de flors amb un alt valor paisatgístic, que ja ha sigut atacada en anteriors ocasions amb altres pintades.

Els actes es van realitzar durant la vesprada-nit, ja que al llarg del matí es va realitzar una ruta turística, en què el mobiliari es trobava en perfectes condicions.

Des de l’Ajuntament denuncien estos fets i assenyalen que perseguiran els culpables per demostrar que estos actes no van a quedar impunes. Per la seua banda, el regidor de Medi Ambient, Josep Gregori, ha recalcat que «amb estos fets el veïnat demostra que no és conscient de la riquesa paisatgística que té al seu voltant» i assenyala que «per culpa d’uns quants incívics, tota la població ix perjudicada».

El regidor de Turisme, Joan Vicent Banyuls, ha explicat que «repararem estos desperfectes», ja que «es tracta d’un gran atractiu turístic», però ha denunciat que «intensificarem la vigilància per evitar fets semblants».