La Mesquita de la Xara de Simat víctima d’un nou acte vandàlic

La Policia Local està investigant l’autoria de les pintades i fa una crida a la població en cas que puga aportar informació que ajude a esclarir estos fets delictius.

 

Durant els últims dies s’ha perpetrat un nou acte vandàlic a la Mesquita de la Xara, ubicada a Simat de la Valldigna. Una de les parets i l’arc de la porta principal han estat danyats per diverses pintades. A més, s’han pintat i s’han trencat algunes de les lluminàries que comuniquen la mesquita amb el Monestir de la Valldigna.

La Policia Local està investigant els fets i fa una crida a la població en cas que puga aportar informació que ajude a esclarir estos fets delictius.

Per la seua banda, l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, denuncia «estos actes incívics que danyen el patrimoni de tots els simaters i les simateres» i assenyala que «des del Consistori continuarem investigant perquè estos fets no queden impunes». Mansanet recalca que esta situació «no sols perjudica al patrimoni cultural, històric i artístic del municipi, si no a tota la població que contribueix al seu manteniment a través dels impostos».