L’Ajuntament de Carcaixent torna a ofereix activitats extraescolars gratuïtes

També s’ha programat una Escola de Pasqua gratuïta per als dies 19, 20, 21 i 22 d’abril

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Carcaixent s’ha posat en marxa la segona edició de Bioescola, el programa d’activitats extraescolars gratuïtes per a l’alumnat de les escoles de Carcaixent. La proposta contempla una àmplia oferta d’activitats lúdiques, educatives i dinàmiques per als menuts i menudes de 3 a 12 anys per ajudar a conciliar la vida familiar i laboral als seus pares i mares. Este projecte educatiu es portarà a terme amb als 26.000 euros que l’àrea ha rebut com a subvenció des de la Conselleria d’Educació.

Pel que fa a les activitats proposades, consistiran en projectes en els quals es treballarà, entre altres matèries, la potenciació de valors com ara la solidaritat, l’ecologia, o l’educació en la mobilitat sostenible, de manera divertida i educativa. També es buscarà el foment de l’esport i els jocs de carrer, el respecte, la sociabilitat i el treball grupal. Les activitats ofertades per a esta edició son Hort i Cultiu, Mobilitat Sostenible, Ciència Divertida, Juguem en Anglès, Orientació en la Muntanya i Activitats Complementàries.

Laura Ruiz, regidora d’Educació, ha explicat que enguany s’ha volgut repetir esta proposta «que permetrà a prop de 200 xiquets i xiquetes de tots els centres educar-se i aprendre coses jugant, al temps que s’afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar de manera totalment gratuïta per a les famílies. A més, vist l’encert de la passada edició de Bioescola no sols hem volgut repetir-la, sinó organitzar també una Escola de Pasqua gratuïta, sempre amb l’objectiu d’oferir educació i diversió a totes les famílies.”

Escoleta de Pasqua

Així, com ha explicat Laura Ruiz, com a novetat, des de la Regidoria d’Educació, s’ha organitzat també de manera gratuïta una Escola de Pasqua els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril. Es tracta d’una proposta dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys amb d’activitats, jocs i tallers diversos a l’aire lliure perquè coneguen el patrimoni local de forma lúdica i divertida. L’horari proposat és de 9 a 14 hores per tal de garantir la conciliació laboral i familiar. Les places ja han estat cobertes i en estos moments està oberta la llista d’espera.