Vilallonga prepara una nova edició del Festilloop

El 21 de maig se celebrarà la quarta edició amb tres escenaris que abasten música per a tots els públics des dels més xicotets fins als més majors de tota la comarca de la Safor.

 

El del dimarts 05 d’abril el saló de plens de l’ajuntament de Vilallonga va acollir la presentació del Festillop 2022. Acompanyats pels membres del govern municipal, l’Alcalde Román Garrigós, la Tinenta alcalde Alicia Gomis, el regidor Vicent Ferrer i la Regidor de Festes Eva Garrigós, Jose Ripoll organitzador de l’esdeveniment i Voro component del grup musical L’Estupend, ens va presentar l’excel·lent Cartell Musical de l’edició Festillop de 2022.

El festival musical Festillop torna a Vilallonga després de dos anys de pandèmia. El 21 de maig se celebrarà la quarta edició amb tres escenaris que abasten música per a tots els públics, des dels més xicotets fins als més majors de tota la comarca de la Safor.

El Festillop comptarà amb tres escenaris: Llopet, Festillop i Prosonik, que albergaran els concerts dels 15 grups locals i autonòmics que participaran aquest any 2022. Els assistents podran gaudir de música infantil, rock i remember a gust de tots els públics.

El festival començarà a les 10.00 hores del matí i aguantarà amb música fins a les 06.00 hores de la matinada següent. El recinte preparat comptarà «amb tot el necessari perquè els assistents no hagen d’eixir del recinte i gaudir del festival» ha assegurat José Ripoll, organitzador de l’esdeveniment.

Dins del recinte, les associacions festeres del municipi oferiran el menjar i el sopar. Com assegura la tinenta alcalde i regidor de comunicació de l’Ajuntament de Vilallonga, Alicia Gomis: «Hem de reconèixer el gran esforç de les associacions del municipi, gràcies a elles podem desenvolupar tots aquests esdeveniments socials i culturals, la seua participació és primordial».

Horaris i entrades

Els escenaris comptaran amb un horari específic. L’escenari Llopet, el dedicat als més xicotets, comptarà amb un horari de 10.00 a 23.30 hores. Els més xicotets (fins a 14 anys) podran gaudir de música infantil, jocs i tallers durant tot el dia.

El Festillop de nit, al qual podran assistir majors de 18 anys o majors de 14 acompanyats o amb autorització, començarà a les 23.30 hores i s’allargarà fins a les 06.00 hores.

Les entrades es podran adquirir en l’accés al recinte el mateix dia del festival o a través de les associacions del municipi i entrades de manera en línia a través del següent enllace https://entradium.com/events/festillop-2022.

El cost serà de 3 € per a l’entrada infantil. Tots els xiquets menors de 14 anys que tindran accés al recinte des de les 10.00 fins a les 20.00 hores i només per a l’escenari Llopet

L‘entrada d’adults té un cost de 6 €, és vàlida per a assistir tot el dia, des de les 10.00 fins a les 06.00 hores i en qualsevol escenari.

Per a les famílies, l’organització ha posat a la venda una entrada de 10 € amb la qual podran assistir dos adults i fins a tres xiquets. Els xiquets, menors de 14 anys, podran accedir a l’escenari de demà i els adults podran gaudir del festival tot el dia. Ripoll ha assegurat que «volem fer un festival perquè vinga tothom. Al matí tindrà un ambient més familiar, i a la nit serà molt més festiu».

El festival comptarà amb totes les mesures per a garantir la seguretat de totes les famílies i assistents.