La Policia Nacional ha detés a Alcoi a una persona per agredir amb un ganivet al seu veí

El detingut va ser acusat d’un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa i ha estat ingressat a la presó

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat d’Alcoi a un home de 67 anys per agredir violentament a un dels seus veïns amb un ganivet de grans dimensions i li va causar ferides a les mans i un braç.

Una comunicació rebuda per la Sala el 091 de la Policia Nacional informava d’una baralla al portal d’un immoble de la localitat d’Alcoi on a el parer hi havia una persona ferida.

Ràpidament es va presentar al lloc una dotació de la Policia Nacional juntament amb una patrulla de la Policia Local d’Alcoi que es van entrevistar amb la víctima, la qual els va explicar com havia discutit amb un veí del seu edifici i aquest li havia agredit amb un ganivet intentant clavar-li’l a la panxa i que al defensar-se l’havia tallat en les mans i en un dels braços.

Actuació de la Policia Científica

Un cop atès el ferit i sol·licitada ajuda mèdica, els policies, van seguir el rastre de la sang que havia quedat a terra de l’edifici i van localitzar a l’presumpte agressor, el qual negava els fets si bé presentava ferides en una de les seves mans i tenia la roba tacada de sang. Al lloc va comparèixer un agent especialista de la Brigada de Policia Científica d’Alcoi que va realitzar la corresponent inspecció tècnica policial al lloc dels fets i que va poder acreditar la presumpta autoria dels fets.

Els agents van procedir a la detenció d’esta persona sent acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

El detingut, de nacionalitat espanyola, va ser posat a disposició de Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alcoi, que va decretar el seu ingrés a la presó.