El Museu Arqueològic d’Alcoi acosta als escolars els rituals de soterrament al llarg de la història

Pretén donar a conéixer a l’alumnat el món de la mort des de la Prehistòria fins a l’època romana

El Museu Arqueològic Camilo Visedo d’Alcoi ha organitzat una activitat per a l’alumnat de quart de Primària dels centres educatius d’Alcoi amb motiu de la Celebració de Tots Sants. En concret, la iniciativa pretén donar a conéixer a l’alumnat el món de la mort des de la Prehistòria fins a l’època romana a partir de les restes arqueològiques que podem trobar al museu.

L’activitat s’anomena ‘La mort en el Museu Arqueològic d’Alcoi’ i consisteix en unes visites organitzades d’una hora en la qual, entre d’altres els explicaran quan apareixen els primers soterraments, quins eren els rituals al llarg de la història o amb què soterraven, entre d’altres.

Les visites tenen lloc els dies 30 i 31 d’octubre i 2 i 3 de novembre, en diferents horaris als matins.
«En el Museu Arqueològic es fa un gran treball dia a dia que volem donar a conéixer a tota la ciutadania, portant a terme diferents iniciatives. En aquest cas concret, aprofitant la celebració de Tots Sants on s’honra i els recorda als difunts, des del Museu Arqueològic volem apropar als escolars de la ciutat un tema com els soterraments al llarg de la història», ha destacat el regidor de Patrimoni Històric, Ignacio Trelis.