La diputada Naiara Davó visita Simat de la Valldigna

L’objectiu de la visita era tractar la proposta de llei que ha presentat a les Corts el grup parlamentari de Compromís sobre el Monestir de la Valldigna.

 

La diputada en les Corts Valencianes del grup parlamentari Unides Podem, Naiara Davó, s’ha reunit este matí amb l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, per a tractar la proposta de llei, que ha presentat a les Corts el grup parlamentari de Compromís sobre el Monestir de la Valldigna.

La diputada Davó s’ha interessat també per l’actual estat de conservació del monument i per les diferents activitats culturals programades per la Mancomunitat de la Valldigna, formada per Barx, Benifairó de la Valldigna i Simat de la Valldigna, la presidència de la qual ostenta l’alcalde d’esta darrera població.

Davó s’ha quedat impressionada davant el monument i s’ha compromés a visitar el municipi en altres ocasions. Al mateix temps, la diputada i l’edil simater han intercanviat opinions i també s’han compromés a col·laborar amb tota la normativa que es desenvolupe sobre el cenobi.

«Des del Consistori ens comprometen a establir vincles amb els diferents organismes per millorar el patrimoni cultural i natural del nostre entorn», ha assenyalat Mansanet.