La cadena de supermercats Masymas renova el vestuari del personal

El nou disseny és més actual i funcional d’acord amb el nou model de botiga ecoeficient que la cadena valenciana està implantant des de 2017

 

 

Masymas Supermercats, ensenya de la distribuïdora Juan Fornés Fornés S.A., renova l’uniforme per un nou disseny més actual i funcional, d’acord amb el nou model de botiga ecoeficient que la cadena valenciana està implantant des de 2017.

El canvi d’imatge és per a la plantilla al complet a les botigues de tota la seua xarxa comercial, de manera que afectarà un total 2.200 empleats i empleades i s’haurà completat el pròxim 14 de juny. Prèviament, al febrer, s’havia substituït ja el vestuari professional de les plataformes logístiques i transport.

El nou uniforme està fabricat a Espanya i és el mateix model per a tot el personal: pantalons i jaqueta de color gris i camisa ratllada en els colors blanc, gris i verd; prendes a les que se sumen capell, còfia i davantal en negre per al personal de les seccions de frescos.

Quant al disseny, s’ha tingut en compte l‘opinió i experiència dels propis empleats per a aconseguir la màxima comoditat en l’acompliment del seu treball diari. El resultat final és un vestuari professional més actualitzat quant a imatge i confeccionat amb teixits frescos i elàstics per a major comoditat dels treballadors. El cost total de la renovació dels uniformes aconsegueix els 800.000 euros.

Masymas Supermercats compta en aquest moment amb 122 botigues esteses per tota la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia i una plantilla que supera els 2.500 empleats. L’any passat va tancar l’exercici amb unes vendes que van aconseguir els 332’5 milions d’euros, la qual cosa va suposar un increment del 10’1% sobre l’exercici anterior.