Ja es pot sol·licitar el Bono Cesta de la Generalitat

L’ajuda es realitzarà a través d’una targeta moneder que s’haurà de gastar en quatre mesos

 

El termini per a sol·licitar el Bo Cistella de la Compra en la Comunitat Valenciana de 90 euros ja està obert. Fins al pròxim 14 de juliol es pot sol·licitar aquesta ajuda que permet comprar exclusivament en comerços d’alimentació amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la pujada dels preus de l’alimentació.

El bo funciona en format targeta moneder de prepagament, és personal, i estarà activat durant quatre mesos des de la seua concessió. A més, aquesta ajuda és compatible amb l’ajuda del Bo 200 euros del Govern.

S’estima que el Bo beneficiarà a unes 500.000 persones. El programa estarà dotat amb 48,44 milions i la possibilitat de sol·licitar el bo s’iniciarà a l’abril i finalitzarà el 15 de juliol.

Funcionarà com una targeta-moneder prepagament i la ciutadania disposarà de quatre mesos des de la seua emissió per a gastar els 90 euros en la compra d’aliments. Podran beneficiar-se d’aquest bo les persones residents en la Comunitat Valenciana la renda familiar anual de la qual no haja superat els 21.000 euros en 2021. Així mateix, l’ajuda és compatible amb l’Ingrés Mínim Vital, la Renda Valenciana d’Inclusió i també amb l’ajuda del Govern d’Espanya de 200 euros, que està oberta fins al 31 de març de 2023.

Com sol·licitar el bo:

Per a sol·licitar el Bo Cistella de la Compra de 90 euros haurà de seguir els següents passos:

1. Sol·licitar CITA PRÈVIA per al Bo Cistella Compra.

2. Confirmar la petició del Bo Cistella Compra en l’interval assignat en la Cita Prèvia.

Una vegada sol·licitada la cita prèvia es procedirà a la realització de la sol·licitud, que podrà realitzar-se de manera presencial en la franja de dies/hores de la cita prèvia en qualsevol oficina de Correus i Telègrafs, o bé de manera telemàtica, per a això es requereix certificat electrònic i signatura electrònica.

5. Rebrà la comunicació mitjançant e-mail sobre la resolució i recollida del Bo de la Cistella de la Compra.

6. El lliurament del Bo es realitzarà a través d’una xarxa de distribució que permetrà acostar la targeta als ciutadans de tot el territori.

Tota la informació sobre el Bo Cistella de la Compra està disponible en aquest ENLLAÇ.