In Comerç i Serveis a Ontinyent sorteja més de 1600 euros en regals i premis en una nova campanya vinculada a les noves tecnologies

“Arriben ja els 32 regals” es posa en marxa amb la col·laboració de l’Ajuntament i evitarà l’ús de butlletes de paper emprant la “targeta +In” i el whatssapp

L’associació de comerciants In Comerç i Serveis a Ontinyent inicia esta setmana una nova campanya comercial vinculada a les noves tecnologies. “Arriben ja els 32 regals”, que s’inicia esta setmana i estarà vigent fins al 21 de novembre, sortejarà 22 regals valorats en més de 50 euros cadascun, a més de 10 premis de 50 euros per a consumir als establiments del 23 al 28 de novembre. Més de 1600 euros en regals i premis en una campanya que es posa en marxa amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i evitarà l’ús de butlletes de paper emprant al seu lloc la “targeta +In” i el whatssapp de l’associació.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, mostrava el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent a una iniciativa «que continua amb el reforç a les campanyes municipals que estem fent de foment al comerç local, com Queda’t a Ontinyent. Compra a casa, i a més respectant altra línia que venim seguint com és l’aposta per un consum sostenible i també segur davant la pandèmia”, manifestava.

 

Campanya digital

Des de Comerç IN, la seua gerent, Amparo Boscá, explicava que la participació en la campanya “és totalment digital i evita les butlletes de paper, el que ens permet millorar la seguretat davant la Covid-19 en estar menys temps als establiments i la manipulació de les butlletes, i també la gestió mediambiental, ja que es generen menys residus de paper. Tot de manera fàcil i còmoda per a les persones participants”, incidia.

Així, per participar a la campanya caldrà comprar en qualsevol dels 100 comerços i serveis participants en la campanya, incloent els del Centre Comercial “El Teler”. En passar la “targeta +In” s’acumulen directament les participacions en el sorteig, però també es podrà participar enviant foto del tiquet de compra al whatsapp de l’associació, 615218486, on qualsevol persona es podrà donar d’alta enviant la paraula ALTA, el nom, cognoms, localitat, i any de naixement i acceptant les condicions de protecció de dades.

Tant Úbeda com Boscá coincidien en destacar la importància “d’estar al costat dels establiments locals en uns temps difícils, on  el comerç d’Ontinyent està  aplicant totes les normes actuals de seguretat, higiene i neteja, i es compta amb tota mena de productes de qualitat amb tots els avantatges per a cada client, per a la societat i per al medi ambient que comporta el comerç de proximitat”, concloïen.