La ràpida actuació de la Policia Local de Sueca permet la detenció del presumpte autor d’un robatori amb arma blanca

La immediata resposta de la nostra Policia Local ha aconseguit identificar i detindre a este presumpte delinqüent per robatori amb intimidació

Ahir a la nit, agents de la Policia Local de Sueca van acudir al bar Cantó, situat en la plaça del Convent, alertats per haver-se produït un robatori amb intimidació a una dona per part d’un home que la va amenaçar amb una navalla. En el moment dels fets, un testimoni, que accedia al bar i va presenciar l’ocorregut, va evitar que el presumpte lladre poguera fugir finalment amb els diners robats, uns 80 euros.

 

Els recursos personals de servei es van desplegar i van tancar la zona centre, localitzant al poc de temps a la persona presumptament responsable, procedint els agents de la Policia Local a la seua identificació i detenció en un altre bar pròxim com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació utilitzant una arma blanca. Finalment, va ser conduït a la caserna de la Guàrdia Civil per a les posteriors diligències.

“La immediata resposta de la nostra Policia Local ha aconseguit identificar i detindre a este presumpte delinqüent, demostrant, una vegada més, la importància del servei de proximitat i ajuda a la ciutadania que ofereixen els nostres agents”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.