Gran acollida del primer Mercat «Allibera’t» de La Font d’En Carròs

Centenars de persones es van apropar al Parc de Tirant i Carmesina a gaudir d’una jornada lúdica i comprar i vendre el que ja no necessitaven

Ahir diumenge la Font d’En Carròs va acollir el «I Mercat Allibera’t», un mercat pensat i creat per a fomentar la reutilització i el consum local. Centenars de persones, tant de la Font com de diferents pobles de la Safor i de la Marina, així com de Castelló, València i voltants es van apropar al Parc de Tirant i Carmesina a gaudir d’una jornada lúdica on la ciutadania va poder vendre o canviar els objectes que no utilitzen.

La iniciativa, plantejada des de «La Font residu Zero», tenia com objectiu  fomentar entre la ciutadania hàbits de consum sostenibles, reduir la generació de residus i donar suport a l’economia circular. A més, els i les assistents van poder  poder cantar i ballar gràcies a About de Beat, Batecs i Oscar Briz.

Des del consistori s’han mostrat molt satisfets per la gran acollida que va tindre el I Mercat Allibera’t i han volgut agrair l’alta participació, tant de les persones que van anar a alliberar-se dels objectes que ja no utilitzen, com de les persones que van  comprar articles de segona mà i artesanals.

Des de l’organització, donada la gran acceptació i les moltes peticions rebudes ja s’està pensant en concretar una nova data per tornar a repetir la iniciativa.