Finalitzen les obres de millora de l’accessibilitat de l’Escola de Música d’Oliva

L’objectiu de les obres era l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’adaptació per a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda

 

David González ha visitat aquest matí l’edifici reformat, acompanyat del regidor de Música, Julio Llorca, i la presidenta de l’Associació Artístic-Musical d’Oliva, Eva Fuster.

Les obres han costat a l’Ajuntament d’Oliva 73.725,89 € i el seu objecte ha sigut l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’adaptació per a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda.

Petició de l’entitat

Les obres s’han basat principalment en l’adaptació dels banys que hi ha en totes les plantes, i en la instal·lació d’un ascensor exterior que connecta les plantes de l’edifici, perquè qualsevol persona puga fer ús d’ell i adaptar-lo així a la normativa actual.
“L’edifici municipal destinat a l’Escola de Música, no estava adaptat per a persones amb discapacitat o persones amb problemes de mobilitat reduïda, com exigeix la llei. Des de l’Ajuntament hem treballat perquè siga possible l’accessibilitat de qualsevol persona a l’Escola de Música i, a més, l’AAMO podrà optar així a la subvenció de la Generalitat Valenciana per a les escoles de música” assenyala Julio Llorca.

La presidenta de l’Associació Artístic-Musical d’Oliva, Eva Fuster afirma que: «Per a l’associació, la finalització de les obres de l’adaptació de l’edifici de l’escola de música és una molt bona notícia, ja que era una petició de l’associació que s’adaptara l’edifici per a persones amb mobilitat reduïda, per a garantir l’accés de tots els alumnes i usuaris de l’edifici de l’escola.»