Alzira millora l’accessibilitat al Trinquet Municipal

Les noves rampes permetran que les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguen accedir fàcilment al recinte esportiu

 

El Regidor d’Esports en funcions, Fernando Pascual, dona quanta del final de les obres per a millorar l’accessibilitat en el Trinquet municipal. A fi de promoure la inclusió i garantir que totes les persones puguen gaudir de les instal·lacions esportives, s’han construït rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes noves rampes permetran que les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguen accedir fàcilment al recinte esportiu, eliminant les barreres arquitectòniques prèviament existents. Amb aquesta mesura, es busca fomentar la participació de tots els ciutadans, independentment de les seues capacitats físiques.

Des del departament d’Esports, es ressalta la importància d’aquesta inversió, que millorarà significativament la infraestructura del Trinquet municipal i ho convertirà en un espai esportiu més inclusiu. Aquesta acció reforça el compromís de l’Ajuntament de garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’esport i l’oci per a tots els ciutadans.

La Regidoria d’Esports, posa l’accent que aquesta iniciativa és només el començament d’una sèrie de millores planificades per a promoure l’accessibilitat en els espais esportius de la ciutat. Es continuarà treballant en col·laboració amb altres organismes i associacions per a identificar àrees de millora i continuar construint un entorn inclusiu i accessible per a tots.