Èxit a la Fira d’Ocupació en Sueca

Canvis i millores en el mercat i en les oportunitats de les persones

El Pavelló Cobert de Sueca va acullir, el dilluns 28, el I Fòrum d’Ocupació SomTalent!, una fira d’ocupació organitzada per la Mancomunitat de la Ribera Baixa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca. Des de les 9 del matí fins a les 14 hores, centenars de persones han acudit per a participar en la marató d’entrevistes organitzades amb diferents empreses que han mostrat el seu interés a participar i exposar la seua oferta d’ocupació.

Per al president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa i regidor de l’Ajuntament de Sueca, Vladimir Micó, esta experiència, pionera a la comarca, ha suposat una gran satisfacció. “Com a òrgan supramunicipal, la Mancomunitat ha de vetlar per dur a terme este tipus d’accions que beneficien a tots els ajuntaments, especialment als més xicotets. Devem així oferir a tota la ciutadania en cerca d’ocupació i a les empreses, l’oportunitat de poder coincidir i obtindre el resultat que tots desitgem”.

Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha mostrat la seua satisfacció perquè la ciutat aculla la primera edició d’esta trobada tan important, “estaven comentant-me persones que han assistit, la bona acceptació que ha tingut i la seua recomanació perquè es repetisca en futures ocasions. Així que, prenem nota perquè puguen celebrar-se moltes més edicions perquè l’ocupació és bàsica en una llar, és la que proporciona estabilitat econòmica i emocional, i nosaltres, com a responsables públics, una de les nostres principals preocupacions és col·laborar en tot el possible perquè es genere ocupació”.

A la inauguració de la Fira han acudit la Directora general d’Ocupació i Formació de Labora, Rocío Briones; l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; el president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa i regidor de l’Ajuntament de Sueca, Vladimir Micó; l’alcaldessa de Benicull i vicepresidenta de la Mancomunitat, Amparo Giner; l’alcaldessa de Llaurí, Ana Mª González; l’alcalde del Perelló, Juan Botella; i les regidores responsables d’ADL de Sueca, Carmen Pérez; i Cullera, Débora Marí.