Alcoi organitza ‘El Mercat de Nadal’

Tindrà lloc del 3 al 8 de desembre en La Glorieta

L’Ajuntament d’Alcoi mitjançant la Regidoria de Comerç i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Federació de Comerç i ACECA ha organitzat un any més ‘El Mercat de Nadal’. Tindrà lloc del 3 al 8 de desembre a La Glorieta en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

L’activitat comercial comptarà amb parades que oferiran els seus productes tant locals, com nadalencs. Aquest any ha augmentat el nombre de parades fins a 40.

Igualment, comptarem amb una part solidària, amb entitats benèfiques. Aquesta iniciativa forma part de la campanya de Càritas ‘Que ningú passe fred aquest hivern’ que aquest any tornarà a tindre una parada al Mercat de Nadal amb la intenció de seguir intentant ajudar per aconseguir butà per les famílies més vulnerables.

Com ja es tradició hi haurà ludoteca gratuïta amb jocs de taula, trencaclosques, estructures musicals i jocs de destresa, tallers de redacció de cartes als Reis d’Orient, Photocall nadalenca, artesans del betlem amb treball demostratiu en distints materials, recinte ecològic: espai d’atraccions ecològiques, llits elàstics, tir amb arc i minigolf amb preus populars i burretes i dromedaris per a passejar. Així mateix hi haurà actuacions de diferents entitats que contribueixen a enriquir de manera desinteressada aquest Mercat com el Cor Gospel Alcoi i D*3 Joves Artistes. També comptarem amb altres actuacions culturals com teatre nadalenc en anglés, contacontes, jazz i màgia.