El Real de Gandia contracta a 3 persones per pal·liar l’atur agrícola

Les persones contractades realitzaran tasques d’adequació i millora dels espais naturals i l’entorn del municipi

L’Ajuntament de Reial de Gandia ja disposa dels treballadors que realitzaran tasques de manteniment procedents de el programa d’ajudes per a pal·liar la desocupació agrícola a l’estiu. Es tracta de tres persones que contracta l’Ajuntament en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), i que es distribuiran per fer diverses tasques, entre elles accions d’adequació i millora dels espais naturals i l’entorn del municipi: neteja de zones humides, actuacions en camins rurals i eliminació de residus.

El Consistori realenc ha rebut una subvenció de 4.700 euros que anirà destinada per a treballs en les zones rurals deprimides amb l’objectiu de pal·liar la desocupació agrícola eventual per mitjà de projectes que garanteixin als treballadors un complement de renda.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, va afirmar que aquesta és «una ajuda important per al nostre poble, ja que la majoria dels nostres habitants es dediquen o estan relacionats a el sector agrícola, i, no només això, sinó que també ho està la nostra comarca, el que dificulta la recerca de feina a les temporades que no són de campanya. A més d’això, també ens ajuda com a poble poder realitzar tasques necessàries per millorar la nostra localitat «.