El Festival de Internacional de Curtmetratges ‘Cortoons’ celebrarà l’edició d’enguany del 22 al 25 d’octubre

S’han presentat un total de 1.638 curtmetratges procedents de 105 països de tot el món

El regidor delegat de Política festiva, Jose Manuel Prieto, ha informat aquest matí que l’edició d’aquest any de Festival Internacional de Curtmetratges Animats ‘Cortoons’ es farà del 22 al 25 d’octubre. L’edil ha afirmat que «sempre que ho permeta l’evolució de la pandèmia i les condicions sanitàries la nostra intenció és celebrar el Festival en aquestes dates».

Sobre l’edició d’enguany, Prieto s’ha mostrat satisfet, ja que s’han presentat un total de 1.638 curtmetratges procedents de 105 països de tot el món, fet que suposa un rècord absolut en la història de Cortoons Festival. Estats Units, França, Regne Unit, Índia, Brasil i Iran són els països que han enviat més curtmetratges.

El programa de la present edició mantindrà l’estructura habitual tot i que incorpora novetats com ara el premi a la millor directora europea de curtmetratges d’animació o el premi Moll al millor curtmetratge espanyol sobre la creativitat en moviment.

Per a aquest any, s’ha decidit dedicar un dels dies al món del Manga i, com sempre, Masterclass, llargmetratges, trobades amb el públic, tallers, esdeveniments especials i altres activitats.