Gustavo Mascarell: «estem tranquils i contents perquè tots els indicadors ens demostren que s’ha fet la feina ben feta»

Entrevistem a Gustavo Mascarell, acalde de El Real de Gandia

 

A pràcticament tres dies de saber si revalida o no l’acaldia del Real de Gandia, parlem amb Gustavo Mascarell, que fa un balanç d’esta legislatura i de les propostes, ja en marxa, de cara als propers quatre anys.

Al preguntar-li sobre la valoració d’estos últims quatre anys, la resposta és clara: «els indicadors ens demostren que el poble ha millorat en tots els aspectes». El primer que assenyala és el deute «els comptes es queden en una dada històrica. Fa huit anys entrem i el deute sobrepassat el 1,4 milions d’euros i ara actualment l’ajuntament està en deute zero». Este sanejament dels comptes ha fet que es puguen invertir en altres propostes com ajudes i en beques, les quals, assenyala «beneficien a tot l’estudiantat del poble, independentment del nivell o formació», així com en una rica proposta cultural i d’oci «amb 2 o 3 propostes setmanals per a tots els públics».

Pel que fa al capítol d’inversions, Mascarell enumera totes les grans actuacions que s’han realitzat en Real, com el Pavelló d’Esports, la renovació de les canonades o les obres a les urbanitzacions. També han estat importants les obres de l’Escoleta o del CEIP Beato Carmelo i el CAES a través del Pla Edificant «totes les actuacions pensant en millorar el dia a dia de la nostra ciutadania»:

En esta línia, assegura, que un dels objectius si revalida l’alcaldia és seguir apostant per millorar les infraestructures en la localitat, «la pròxima legislatura es reformarà la llar dels jubilats gràcies a una subvenció dels fons europeus i amb recursos públics. Tenim el local en la plaça de la Llibertat, és el lloc idoni per a tots perquè té zona verda, zona restringida i el que volem és que aqueixa llar donar-li la qualitat de reformar el local i reformar el bar  i modernitzar les instal·lacions».

Altra de les grans apostes que ja està en marxa és la Construcció de la Ciutat Esportiva » ja l’hem iniciada amb la modificació de les normes subsidiàries i ja tenim pràcticament l’ok la Conselleria. La idea seria el construir la nova ciutat esportiva del Real  on ara estan les instal·lacions esportives compten amb onze mil metres quadrats. Amb la nova actuació passarem als divuit mil metres quadrats, una instal·lació que tindrà camp de futbol onze, camps de futbol vuit, la piscina, un restaurant bar, pistes de pàdel, gimnàs».

Mascarell també destaca, tot i no ser competència municipal, l’aposta per l’ocupació. «En aquesta legislatura ja pràcticament hem invertit un milió d’euros modernitzant el polígon i posant el polígon a la disposició de les empreses i a la vista està. En els últims anys el polígon ha anat creixent. Actualment hem fet una modificació perquè l’empresa Sklum, de gran potencial, la tindrem ací, ja estan en marxa les obres i en breu serà una realitat amb la repercussió de creació de llocs de treball que pot tenir».

Finalment, en ser preguntat en si confia en revalidar l’alcaldia, respon des de la tranquil·litat de la feina feta «tots els indicadors, educatius, socials, culturals i econòmics ens donen un balanç positiu, per tant confiem en que la gent reconega tot l’esforç i ens demostren confiança este diumenge«.