El Real de Gandia celebra la  “I Festa de les Quintaes Infantils”

Serà el pròxim 27 de juliol, com a inici a les festes patronals que tornen després de la pandèmia.

L’ajuntament de l’el Real de Gandia, presenta una novetat en les seues festes patronals. Enguany, tindrà lloc la I Festa dels Quintaes Infantils. Serà el pròxim 27 de juliol, com a inici a les festes, que tornen després de la pandèmia.

Després de l’èxit i la consolidació de la Festa dels Quintaes per a adults, enguany, l’ajuntament realenc ha volgut innovar i donar-li un nou impuls a les seues festes, d’ací la proposta que ha sigut molt ben rebuda pels veïns i les veïnes, i sobretot pels xiquets i les xiquetes.

L’alcalde reràfec, Gustavo Mascarell comenta “que continuem proposant accions que sumen i que “fagen poble”, és una idea que teníem al cap però a causa de la pandèmia no ha sigut possible fins ara, però estem molt contents de la resposta de la gent. Ja hi ha inscrits al voltant de 200 xiquets i xiquetes i com es diu per ací “açò fa comboi i festa”.

Per al dia 27 de juliol està previst una cercavila de totes les cinquenes fins a la Plaça de la Llibertat. Allí hi haurà un espectacle infantil, a continuació sopar i per a finalitzar festa de l’espuma.

Dones de l’ajuntament, es vol donar les gràcies a tota la gent implicada perquè aquesta festa siga una realitat i animar a tots a participar en aquest dia, ja que els protagonistes seran els xiquets i les xiquetes del municipi.