El Circuit Intercomarcal de Màdel comença la nova temporada en Carlet

El circuit viatjarà a Ontinyent, Miramar, Carcaixent, Castelló (La Ribera), Xilxes, Guadassuar, Riola, Canals i València.

El Circuit Intercomarcal de Màdel 2022 iniciarà la nova temporada en Carlet. El Club de Tenis de la localitat de la Ribera Alta acollirà la jornada inaugural d’esta modalitat de pilota a mà el pròxim 8 de maig. Carlet serà seu inaugural i també seu del torneig final, pel que serà una cita important per a la classificació final. A banda de Carlet, el circuit viatjarà a Ontinyent, Miramar, Carcaixent, Castelló (La Ribera), Xilxes, Guadassuar, Riola, Canals i València.

Un any més, el Circuit està dissenyat amb l’objectiu que tothom puga participar i que practique un esport que destaca per la seua accessibilitat i diversió. És per això que enguany hi haurà una nova categoria perquè el nivell de les partides siga el més igualat possible. Els participants es dividiran en 1a, 2a, 3a, Iniciació i Infantil per als menors de 15 anys. Des de l’organització del Circuit es continua apostant per la combinació entre la millora constant del nivell dels jugadors i la voluntat d’acollir el major nombre d’amants de la pilota a mà perquè practiquen una modalitat que cada any guanya nous adeptes.

En 1a categoria defensarà el títol del Circuit l’equip Deportes Frías. Vicent, Jonatan i Caldés aspiren a revalidar el títol aconseguit el 2021 i seran el rival a batre. En 2a categoria els campions de l’últim Circuit foren Els Professors, parella formada per Pepe i Alejandro.

En totes les categories del Circuit hi haurà premis per als guanyadors així com detalls per als participants valorats en més de 6.000 €.

Per a participar en el torneig inaugural de Carlet cal registrar-se i inscriure’s en www.federaweb.com abans del 5 de maig i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 691 86 43 28. El preu d’inscripció per equip serà de 16 € en 1a, 10 € en 2a, 3a, Iniciació i Infantil. A més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig comptarà amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Fundació Caixa Carlet, així com l’Ajuntament de Carlet.
.
Tota la informació en www.madelpilota.com