Les vacances de Setmana Santa omplin la platja de Gandia

El pròxim cap de setmana el departament de Turisme ha programat activitats tant al passeig Marítim com a l’Espai Baladre

Gandia ha assolit xifres d’ocupació i reserves en el sector durant les vacances de Setmana Santa a la ciutat properes al 100%. L’allotjament i la restauració han estat en gran part amb el cartell de complet per tots aquells visitants que han trobat Gandia com a destí ideal per a aquest període.

L’ocupació hotelera ha fregat el 90% en gran part dels establiments, fins i tot, alguns hotels han completat la seua capacitat màxima. Pel que respecta als càmpings i bungalows la seua ocupació ha estat del 98% i 80%, respectivament.

El sector de la restauració també ha gaudit d’unes xifres similars. En alguns moments ha sigut impossible trobar una taula lliure. Així doncs, a les dates recollides se suma la gran participació en les nombroses activitats programades per a la festivitat que han omplert els espais de Gandia.

La programació va estar conformada per concerts de «Sona l’arena», diferents esdeveniments esportius, els jocs de fusta per a xiquets o l’exhibició de milotxes. Seguint aquesta línia, el pròxim cap de setmana el departament de Turisme ha programat activitats tant al passeig Marítim com a l’Espai Baladre. Una iniciativa que pretén continuar dinamitzant la platja de Gandia després d’assolir les gran xifres obtingudes en els darrers dies.

La programació Pasqua a l’Espai Baladre situat al carrer Rioja 45 serà la següent:

Dissabte 23 d’abril

– 11:00-21:00h: Food truck i cervesa artesana

– 11:00-21:00h: Jocs lúdics infantils

– 12:00h: Sona el Baladre: Flaco Band

– 18:00h: Taller de mones de Pasqua

– 19:00h: Sona el Baladre: Lol i Pop

Diumenge 24 d’abril


– 11:00-21:00h: Food truck i cervesa artesana

– 11:00-21:00h: Jocs lúdics infantils

– 12:00h: Xaranga: 2×4

– 18:00h: Taller de coques

– 19:00h: Sona el Baladre: La Mocha