El bellreguardí Vicente Palonés completa un nou mundial d’Ironman

Tot i els problemes de fascitis plantar que arrossegava, l’esportista de Bellreguard va poder finalitzar la prova

 

El triatleta Vicente Palonés va aconseguir el passat diumenge completar el seu quart Mundial d’Ironman, disputat a Niza (França). Tot i els problemes de fascitis plantar que arrossegava, l’esportista de Bellreguard va poder finalitzar al lloc 71 del seu grup d’edat, i al 428 del total dels 2.200 millors del món.

De fet, amb la seua marca diumenge, 10h 57min, va segellar la segona millor posició en els quatre mundials que ha disputat, només superada pel lloc 58 del seu grup d’edat que va aconseguir a la cita del 2021 a Utah (EUA).

Segons Palonés, la de diumenge va ser «una carrera dura, per la calor i l’orografia». A més, l’atleta es va mostrar «content pel fet que la fascitis plantar em permetera córrer els primers 10km amb poc de dolor en 45′, i a partir d’ahí ja sabíem que seria una incertesa; així i tot, vaig poder córrer la marató en 3h45′».

Ara, l’objectiu de Palonés per a la propera temporada serà la cita mundialista de Hawaii, on tornarà a intentar baixar del es 10 hores. Tampoc descarta competir en alguna altra prova, com ara Sudàfrica, Texas o Lanzarote a mitja preparació.