Oliva mostra el seu suport a la selecció femenina de futbol

Les campiones van estar concentrades a Oliva Nova

La secretària Autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Pastor, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, Joan Mascarell, van visitar ahir a les jugadores de la Selecció Espanyola de Futbol, que van estar concentrades a Oliva Nova.

Les autoritats, convidades per Oliva Nova a petició de la Real Federació Espanyola de Futbol, van mostrar així el suport a les campiones del món de futbol, a més de felicitar-los pel seu triomf i desitjar-los sort en les pròximes competicions, començant pel primer partit de la Lliga de Nacions que disputaran demà divendres a Suècia.

La capitana de la selecció i dues vegades Baló d’Or Alexia Putellas, va signar en nom de l’equip en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament d’Oliva.

Yolanda Pastor, alcaldessa d’Oliva: «Molt agraïts a Oliva Nova i a la RFEF per la invitació i molt satisfets que Oliva tinga la infraestructura necessària per a acollir a la nostra Selecció Espanyola de Futbol. Amb la visita hem volgut expressar, juntament amb la secretària Autonòmica de Turisme, el nostre suport a les campiones, tot un honor haver-ho pogut fer en persona.»

Joan Mascarell, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva: «Estem contents perquè Oliva ha demostrat estar a l’altura. De fet, ací s’ha arribat a l’acord amb la Real Federació Espanyola de Futbol i el Consell Superior d’Esports. Hem tingut al nostre municipi a les campiones del món, i hem d’estar orgullosos.»