El Campus d’Estiu de l’Eduardo Latorre d’Alcoi torna del 6 al 31 de juliol

Esta edició es realitzarà amb un 50% de les places disponibles per complir amb totes les mesures sanitàries

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre ofereix, un any més, el seu campus d’estiu per a xiquetes i xiquets de 4 a 13 anys. En total, el Campus constarà de 4 setmanes, des del 6 al 31 de juliol amb horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres i hi ha opció de contractar per quinzenes, del 6 al 17 i del 20 al 31 de juliol. Les places en aquesta edició es redueixen al 50% per a complir amb totes les mesures sanitàries necessàries per lluitar contra la Covid-19.

La matrícula per a participar en el Campus d’Estiu Eduardo Latorre, dedicat a l’activitat multi esportiva, es podrà realitzar telemàticament a partir del dia 23 de juny de 9 a 14 hores. La preinscripció no garanteix la plaça i s’informarà en un període de 24 hores tant de les prescripcions acceptades com les no acceptades. La inscripció presencial serà a partir del 25 de juny de 9.00 a 14.00 hores o de 17.00 a 20.00 hores en el mateix recinte. La matrícula es pot realitzar per quinzenes, amb un preu de 85 euros per cada dues setmanes de Campus.

Protocol mesues higiene i seguretat

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, destaca l’esforç de tots per a donar aquesta opció d’oci saludable a la infància d’Alcoi: «Aquest any, des de la regidoria d’esports no volíem deixar d’oferir el Campus d’Estiu Eduardo Latorre, una oferta d’oci per al mes de juliol consolidada i que tots els anys té molta demanda. La situació actual de nova normalitat ens obliga a adaptar-nos, hem posat en marxa totes les mesures sanitàries recomanades i, per tant, només podem oferir el 50% de les places habituals. Apostem amb el Campus un any més per formar les nostres xiquetes i xiquets en la pràctica de l’esport i els hàbits de vida saludables».

L’alumnat es repartirà en grups d’edat, de 4 a 6 anys, de 7 a 10 i d’11 a 13 amb l’objectiu de promoure diferents activitats esportives, així com l’educació mediambiental i els hàbits saludables. Les activitats proposades van des de natació amb sessions d’activitat aquàtica durant la setmana; passant per sessions d’esport de raqueta en diferents modalitats com pàdel, tenis taula, bàdminton, o tenis; la realització de sessions d’altres esports com hoquei, bàsquet, voleibol, handbol, tir amb arc o petanca fins a la realització de tallers sobre aspectes mediambientals amb el reciclatge d’envasos, paper, o cartó. Cal destacar que des de la regidoria d’esports s’ha creat un protocol d’actuació per a garantir les mesures de seguretat en totes les activitats.