La Policia Local de Sueca redobla esforços per a vetlar pel compliment de la normativa anti covid

A les tasques habituals de l’època estival se suma el control del compliment de la nova normativa anti covid

La Policia Local de Sueca ha duplicat esforços durant el passat cap de setmana a fi de sumar, a la labor habitual del dia a dia dels i les agents, el control del compliment de la nova normativa anti covid, en vigor des de divendres passat. “A les labors diàries de la policia de proximitat, com ara assistència a la ciutadania en cas d’emergència, ordenació del trànsit, etc.; hem d’afegir també, reforçant els recursos disponibles, l’atenció a les diligències que es puguen presentar en el compliment de la normativa covid, a fi que la població, especialment la més jove, complisca amb les normes i mantinga la precaució. El treball de la Policia Local està sent efectiu i és fonamental per a garantir la seguretat de tots els que convivim en estos moments en la zona marítima i volem gaudir amb tranquil·litat de les nostres platges. Els nostres agents demostren, una vegada més, el seu compromís amb la ciutadania, estant sempre al servei dels i les veïns i veïnes de Sueca, així com de les persones que ens visiten durant esta època de l’any”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

En resum, durant el cap de setmana, els i les agents han prestat els serveis habituals a les platges, com ara intervencions per queixes del veïnat per molèsties de soroll, aglomeracions de persones en les quals es podia incomplir les normes de seguretat, recordatori als usuaris de les platges del compliment de les distàncies de seguretat o requeriments de persones majors per a la prestació d’auxili per emergències sanitàries. Així mateix, la Policia Local va haver d’intervindre en diversos accidents de trànsit de poca consideració, i sense conseqüències greus per a les persones afectades, a causa de l’increment de circulació i mobilitat pels desplaçaments a les platges.

D’altra banda, les intervencions més significatives durant el cap de setmana, han sigut la produïdes la nit del dissabte, al parc situat al carrer Manuel Tarancón, quan el veïnat va alertar la Policia Local després d’escoltar les presumptes greus amenaces verbals que s’estaven produint per part d’un home a una dona. Quan els agents van acudir al lloc, van trobar l’home molt alterat i, després de reduir-lo per l’alt grau d’agressivitat que presentava, el van conduir al Centre de Salut per a ser atés. La dona va marxar acompanyada d’un familiar. L’altra intervenció de risc es va produir el diumenge, quan els agents van ser alertats per un possible cas de violència de gènere al Perelló i el trencament de les mesures de seguretat de control electrònic per part de l’home. Igualment, els agents van haver de reduir-lo per a detindre-lo, sent necessari un sobreesforç per l’alt grau d’agressivitat que presentava per a la integritat dels agents actuants.