“Dolç Nadal” a Fira Mercat Gandia

Del 19 al 23 de desembre, al Mercat Municipal del Prado. La penúltima de les 10 fires temàtiques d’aquesta primera etapa gira al voltant de la rebosteria i productes típics d’aquestes festes: Rebosteria tradicional de Nadal; Xocolate artesanal; Fruita seca garapinyada; Llepolies tematitzades; Torrons artesans; Celler del mercat; Mel de parpalló; Rebosteria creativa i “foodtruck».

Obrirà el dijous de 19 a 21 h. De divendres a dilluns, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Paral·lelament, s’hi faran tallers de pastisseria:

  • Decora la teua galeta de Nadal. De divendres a dilluns, de 18 a 20 h, a càrrec de Deleites. (5 €, 2 galetes i caixeta)
  • Pastissets de Nadal. Dissabte a les 11 h, a càrrec de Pastisseria Salva (5 €. Mínim 5 persones. Cal inscripció prèvia a
    firamercat.gandia.org).
  • Pastissets de Salmó, “Quiche”. Diumenge a les 11 h, a càrrec de Pastisseria Salva (5 €. Mínim 5 persones. Cal inscripció prèvia a firamercat.gandia.org).

 Més de 3.000 persones visiten Fira Mercat – Mercat d’Artesania, celebrat la setmana passada, el 74% provinents de Gandia. El grau de satisfacció del públic és de 9.3 punts (sobre 10).

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat aquest matí una nova edició de Fira Mercat Gandia. “Dolç Nadal”, la penúltima de les 10 fires temàtiques d’aquesta primera etapa, tindrà lloc durant quatre dies i mig, del 19 al 23 de desembre i girarà al voltant dels dolços, rebosteria i productes típics d’aquestes festes. “És una de les fires amb majors expectatives d’èxit, ja que l’oportunitat, l’època, hi juga al nostre favor”.

Obrirà dijous de 19 a 21 h. De divendres a dilluns, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.
Hi podrem veure:

  • Rebosteria tradicional de Nadal (postres típiques nadalenques, pastisseria, tronquets, pastissets, casques…). L’Associació de Pastissers i Forners de Gandia hi participarà en un gran estand unitari.
  • Xocolate artesanal (xocolate a la pedra, amb nous de tigre o picant, mel de xocolata i molt més!).
  • Fruita seca garapinyada (una xicoteta delícia cruixent i sana. Avellanes, cacauets, nous, ametles…).
  • Llepolies tematitzades (taules, casetes, bosses, pastissos i broquetes de llepolies per Nadal).
  • Torrons artesans (torrons artesans, coques imperials, mantegades, rovells amb nou…).
  • Celler del mercat (vins, caves i licors dolços amb figuretes benèfiques per a regalar aquest Nadal).
  • Mel de parpalló (Mel de producció totalment respectuosa amb l’entorn. Per a combatre el fred!).
  • Rebosteria creativa i “foodtruck” (Dolços nòrdics, “Cupcakes”, galetes. La creativitat feta dolç).

Paral·lelament, s’hi faran tallers de pastisseria per al públic familiar:

  • Decora la teua galeta de Nadal. De divendres a dilluns, de 18 a 20 h, a càrrec de Deleites. (5 €, 2 galetes i caixeta)
  • Pastissets de Nadal. Dissabte a les 11 h, a càrrec de Pastisseria Salva (5 €. Mínim 5 persones. Cal inscripció prèvia a
    firamercat.gandia.org).
  • Pastissets de Salmó, “Quiche”. Diumenge a les 11 h, a càrrec de Pastisseria Salva (5 €. Mínim 5 persones. Cal inscripció prèvia a firamercat.gandia.org).

Mercat d’Artesania
D’altra banda, el regidor de Comerç ha mostrat la seua satisfacció pels resultats de Fira Mercat –“Fira d’Artesania”, celebrada la setmana passada. Si ben és cert que el mal oratge, sobretot el vent, ha frenat la tendència al creixement de públic assistent, s’hi ha registrat més de 3.000 persones. El 74% de Gandia.

De nou, s’hi va obtindre una puntuació excel·lent per part de visitants:9’3 (sobre 10). Ja són més de 30.000 persones les que han visitat les vuit primeres edicions de Fira Mercat Gandia.