Fira Mercat Gandia dona pas a les cerimònies aquest cap de setmana

Fira Mascotes deixa un total de 2.875 visitants

El recinte de Fira Mercat Gandia va ser visitat per 2.875 persones al Mercat Municipal del Prado, del qual un 78% provenien de Gandia; un 18% de la resta de la Safor; i un 4% de fora de la comarca.

Fira Cerimònia

El recinte de Fira Mercat Gandia ubicat al Mercat Municipal del Prado acull la Fira Cerimònia aquest cap de setmana des d’aquest divendres a les 10 h, 18 expositors oferiran tota mena de productes i serveis relacionats amb la cerimònia. Roba, calçat, fotografia, taules dolces… totes les últimes tendències estaran presents en un horari de divendres i dissabte de 10 h a 14 h i de 17.30 h a 21 h i diumenge d’11 h a 14 h.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha detallat els noms de les empreses participants: Lletres i scrap; Carolina Serra; RC Viatges; El Bressol Comunions; Fotomoló; Aire Gandia Núvies; Glam Events; Les golfes; Thermomix; El bagul de Luca; Escarabat; D

elits; Olguipop Esdeveniments; Confeccions Milan; Taller de Flors; Fundació IN; Vera Nature; Pepa López Fotografia. «Serà un aparador i escenari per a presentar tot el que va al voltant de la cerimònia», ha afegit.

D’aquesta manera, a partir de les 10 h d’aquest divendres, Fira Mercat Gandia obri les portes en aquesta segona fira de l’última edició d’enguany.