Fires de Mascotes, Cerimònia, Borgiana, Regal i Art al Mercat de Gandia

Els animals de companyia enceten la 4a edició del certamen expositiu

Ensinistradors, menjar, roba, joguets, fotografia especialitzada, inclús joieria per a les mascotes. Del 18 al 21 de novembre a l’espai del Mercat Municipal del Prado en horari des de la vesprada de divendres 18 fins al matí del diumenge: de 7:00 h a 20:30 h i d’11:00 h a 14:00 h.

L’espai Municipal del Prado acollirà cinc temàtiques al llarg dels mesos de novembre i desembre. L’èxit aconseguit en darreres ocasions amb les fires Cerimònia, Borgiana, del Regal i Mercat d’Art provoca que es repetisquen aquestes en unes dates envoltades de celebracions destacades.

Roba, calçat i joies

Seguidament a la Fira Mascotes, l’espai de Fira Mercat Gandia s’engalanarà, per segona vegada des que es va posar en marxa, amb temàtica ceremonial, per a presentar roba, calçat, fotografia, joies, taules dolces… Tota una sèrie d’articles que componen les cerimònies. Així, del 25 al 27 de novembre, els assistents podran conéixer una ampla de productes i gaudir dels descomptes que s’oferiran.

Menú borgià i dolços típics

La tercera temàtica serà el primer cap de setmana desembre (del 2 al 4) amb «el Mercat gastronòmic Borgià». El recinte de Fira Mercat Gandia s’omplirà de gastronomia local per a celebrar la II Fira Borgiana amb figatells, menú borgià, dolços típics, begudes i tapes artesanals.

Regals i detalls

Del 16 al 18 de desembre amb la Fira del Regal. «La temàtica s’adapta molt bé a les dates, ja que tot el món va a comprar regals i detalls de Nadal», ha assenyalat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer.

Exposicions i venda d’obres

Finalment la Fira Mercat d’Art tancarà aquesta última edició i l’any 2022, perquè es desenvoluparà de manera excepcional des del dilluns 26 fins al divendres 30 de desembre. Amb aquesta, els artistes locals com pintors, escultors, il·lustradors i fotògrafs tindran l’oportunitat de fer visible el seu treball a través d’exposicions i venda d’obres.

Tot i que es repeteixen temàtiques que s’han portat a terme en diverses ocasions, aquesta iniciativa de comerç duta a terme a l’espai del Mercat Municipal del Prado pretenen reproduir el mateix èxit aconseguit els darrers anys.

L’edil de Polítiques Econòmiques de Gandia, Vicenta Ferrer. Foto: Álex Oltra