La Fira Borgiana es converteix en la més visitada de la iniciativa Fira Mercat

Amb més de 12.000 persones, Fira Mercat Gandia obté el rècord de visitants

El Mercat Gastronòmic Borgià ha sigut la fira més visitada des que va començar la iniciativa del Departament de Comerç, «Va ser espectacular. Tot i que divendres va fer mal dia, dissabte va vindre molta gent. Aquestes fires sempre són exitoses, però aquesta ha sigut la més visitada», assenyala la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer.

A més, el 71% dels assistents provenien de Gandia i Grau i Platja; mentre que el 23% de la resta de la Safor i un 6% fora de la comarca. La valoració dels visitants va ser de 9,9 i la dels expositors de 9,8.

Fira del Regal

L’època nadalenca s’aproxima i el recinte de Fira Mercat Gandia, al Mercat Municipal del Prado, facilita l’elecció dels regals. Aquest cap de setmana acollirà la Fira del Regal on els expositors de comerços locals de Gandia hi oferiran aquesta vegada una gran varietat de detalls i productes.

Els expositors posaran a disposició dels visitants diferents productes per a tots els gustos i edats: complements elaborats artesanalment, treballs personalitzats, accessoris, decoració de la casa o, fins i tot, còmics i marxandatge.

L’horari de la Fira del Regal serà per al divendres i dissabte de 10:00 h a 14:00 h i de 17:30 h a 21:00 h. En canvi, diumenge 18 el recinte del Mercat Municipal del Prado obrirà d’11:00 h a 14:00 h.