Daimús, tranquil·litat mediterrània

Daimús ofereix la combinació perfecta per als qui volen descansar i gaudir dels atractius de la costa mediterrània.

 

Entre Gandia i Oliva hi ha un seguit de xicotets pobles agrícoles per als que qui volen gaudir de la platja i fugir dels grans focus turístics. Entre ells trobem a Daimús, on la distància entre el nucli urbà tradicional, envoltat de camps de cultiu, i la franja litoral, orientada al turisme, ofereix una combinació perfecta per als qui volen descansar i gaudir dels atractius de la costa mediterrània.

Amb poc més de 1.500 habitants, Daimús es reparteix entre el seu nucli urbà, que creix al voltant de la seua església parroquial dedicada a Sant Pere, i la seua platja coneguda com Els Pedregals. A la zona urbana, fent una agradable passejada, podem endevinar el traçat de la via Augusta, actual carrer Assagador; la Casa Gran, residència senyorial de final del s. XIX; i els vestigis del safareig, i les séquies que el nodrien d’aigua.

 

Oferta turística atractiva

Per la seua part, la platja de Els Pedregals compta amb tot tipus de serveis i establiments de primer nivell, on fins i tot, els paladars més gourmet podran gaudir d’un restaurant amb Estrella Michelin.

L’oferta turística es completa amb una bona proposta d’establiments a vora mar que durant els mesos d’estiu ofereixen propostes culturals que van des del teatre fins a concerts. A primera línia de costa també es practiquen nombrosos esports aquàtics, a banda de comptar amb un passeig marítim molt animat. Altres atractius són els càmpings i un espai per a caravanes.

En definitiva, Daimús ens ofereix una proposta que combina la tranquilitat d’un poble agrícola amb una ubicació privilegiada al costat de la costa, un clima benigne i una platja de fina arena, afable, tranquil·la i amb tots els serveis. Tot això ho converteixen a Daimús en una destinació ideal per a un turisme de descans i per a famílies, en comparació amb altres platges de la zona.