L’Ajuntament de Cullera llança una innovadora plataforma e-learning per a impulsar el sector turístic

La plataforma de formació e-learning té com a objectiu millorar la competitivitat turística en destí

 

Amb l’objectiu de fomentar la transformació digital i millorar la competitivitat turística, l’Ajuntament de Cullera ha posat en marxa una destacable plataforma e-learning finançada pels fons europeus Next Generation. Aquesta iniciativa busca enfortir el sector turístic local mitjançant la creació de mecanismes i eines virtuals de capacitació, així com l’oferta de cursos centrats en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i altres estratègies de branding.

La plataforma ofereix una oportunitat única per als professionals del turisme d’adquirir habilitats essencials per a la promoció i comercialització de productes i serveis turístics. A més, es promou l’aplicació de les últimes tendències innovadores en màrqueting, garantint que el sector es mantinga al capdavant de l’evolució del mercat. Un aspecte destacat d’aquesta iniciativa és que la formació no està limitada a les empreses turístiques, sinó que està oberta al públic en general.

El pressupost destinat a aquesta plataforma e-learning és de 11.318,41 €. El contracte, dins de la línia 4 d’actuació «Millora de la competitivitat turística en destí», ha sigut atorgat a DICAMPUS S.L., una empresa amb una àmplia experiència en el desenvolupament de solucions educatives en línia.

Durant el període de posada en marxa, s’han dut a terme diverses tasques, com el desenvolupament de la plataforma segons les especificacions tècniques establides. A més, s’ha creat un catàleg formatiu personalitzat, ajustat a les necessitats i requisits de l’Ajuntament de Cullera, que ha estat validat pel mateix equip de l’ajuntament. La plataforma, accessible a https://cullera.dicampus.es/login/index.php, ofereix una àmplia varietat de cursos com «Màrqueting i reputació en línia», «Introducció al disseny de pàgines web», «Administració electrònica» o «E-Commerce», entre altres.

Ara que els cursos ja estan disponibles en el catàleg, es durà a terme un procés de tutorització i dinamització amb l’objectiu de garantir un aprenentatge efectiu i positiu per als usuaris de la plataforma.

L’Ajuntament de Cullera, amb aquesta aposta en l’educació i la formació, demostra el seu compromís amb el creixement i l’èxit del sector turístic local, consolidant la ciutat com a destinació turística d’excel·lència. Aquesta plataforma e-learning obrirà noves oportunitats per als professionals, contribuint a la seua capacitació i al progrés continu del sector a Cullera.