Ontinyent reobrirà l’Alberg Perú este estiu

La Junta de Govern dóna llum verda a la reparació dels desperfectes que havia deixat l’empresa que gestionava la instal·lació i amb la que es va resoldre el contracte

L’Ajuntament d’Ontinyent va a invertir 53.000 euros en el condicionament de l’Alberg Perú per reobrir-lo, previsiblement aquest estiu, amb gestió municipal. La Junta de Govern Local donava llum verda la setmana passada a la reparació dels desperfectes que havia deixat l’empresa que gestionava la instal·lació i amb la que es va resoldre el contracte.

Després de la pandèmia, l’empresa va cancel·lar unilateralment el contracte que tenia vigent fins 2026, emparant-se en les complicacions derivades de la pandèmia de la Covid-19. Des del consistori es va demanar una indemnització i es va obrir un procés judicial per resoldre les divergències existents.

Una volta resolt el contracte, va a procedir-se a reparar els desperfectes que s’havien detectat per part dels tècnics municipals quan van inspeccionar les instal·lacions després d’abadonar-les l’empresa. Estos desperfectes venen en gran part ocasionats per filtracions d’aigua a la coberta, que han afectat a les tres plantes de l’alberg i principalment als elements de fusteria.

 

Click here to change this text