Carcaixent  recorda a les seues víctimes de la COVID-19

El diumenge es realitzarà un acte d’homenatge junt l’olivera plantada per recordar a les víctimes de la COVID-19 a Carcaixent

Este diumenge 19 de desembre l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat un acte d’homenatge a les víctimes de la COVID-19 en el municipi. Amb el lema «Carcaixent amb les víctimes de la COVID-19» la iniciativa respon a un acord plenari, aprovat per tots els grups municipals, amb el que es vol posar de manifest el record de la ciutadania als carcaixentins i carcaixentines que han perdut la vida o han patit la malaltia des de l’inici de la pandèmia.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha convidat a sumar-se a este acte de record col·lectiu «lamentablement són moltes les famílies que han vist la pitjor cara de la pandèmia perdent a un ésser estimat, en alguns casos, sense poder acomiadar-se. També són molts carcaixentins i carcaixentines que han patit la malaltia en primera persona i que encara tenen seqüeles físiques i emocionals, és per això que és de justícia col·lectiva retre’ls un homenatge, però sobre tot, mantenir les precaucions en un moment on les xifres de contagis ens estan demostrant que açò no s’ha acabat».

L’acte, obert a tota la població, tindrà lloc a les 11:30 hores junt l’olivera centenària que l’ajuntament ha plantat en el Passeig (encreuament amb Basses de Boscà) per simbolitzar de manera permanent este homenatge col·lectiu a les víctimes.