Carcaixent inicia la venda dels bons de comerç amb els que pagues 50€ i compres per 100€

L’Ajuntament de Carcaixent ha emès 1.000 bons subvencionats per incentivar la compra al comerç de la ciutat

Des d’avui tots els veïns i veïnes de Carcaixent ja poden optar a una de les 1.000 targetes carregades amb 100€ cadascuna que la Regidoria de Comerç junt amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ofereixen per tal d’articular la injecció de 100.000€ al comerç local, inversió que es suma als més de 700.000€ que l’Ajuntament ha proporcionat al sector econòmic local des que es va iniciar la pandèmia.

Per a poder adquirir una de les targetes només cal estar empadronat al municipi i ser major d’edat. En concret, s’ha de sol·licitar cita prèviament a la pàgina web comerccarcaixent.es i acudir quan pertoque al Centre de Promoció Econòmica (C/ Marquesa de Montortal, 54), on s’haurà de fer el pagament de 50€ a través de qualsevol targeta de crèdit o dèbit i recollir la targeta de compra carregada amb 100€. I a més, per tal de reduir la bretxa digital també s’ha habilitat la possibilitat de sol·licitar cita a través del telèfon 962 457 600.

D’altra banda, amb la intenció de facilitar la recollida dels bons, a la pàgina web habilitada es pot trobar un format d’autorització i declaració responsable que presentant-les junt amb una fotocòpia del DNI de la persona demandant del bo es pot arreplegar la targeta d’altres persones; això sí, sempre tenint cita per fer cadascuna de les recollides.

Cal tindre present que la compra de bons està limitada a una unitat, a una targeta, per persona major de 18 anys, i aquestes estaran actives fins al 31 d’agost; una vegada passada aquesta data quedaran inactives i no es podran recuperar els diners no utilitzats. A la pàgina web habilitada es pot trobar el llistat dels comerços de la localitat que s’han adherit a la iniciativa.

Sara Diert, regidora de Comerç, valora aquesta campanya «com una de les formes més directes d’ajuda a un sector que, encara que ha demostrat cada any la seua fortalesa, es troba en un moment en el qual necessita una espenta per tal de poder fer front a l’augment de costos que s’estan produint a causa de la invasió d’Ucraïna».

L’Ajuntament anima a tota la ciutadania a comprar en el comerç de la ciutat per tal de seguir enfortint el sector econòmic de Carcaixent així com tots els llocs de feina que aquest crea de forma directa o indirecta.