Bellreguard repartirà 500 euros per cada bebé nascut o adoptat enguany

L’Ajuntament posa en marxa el xec bebé, que era una de les propostes més votades en els Pressupostos Participatius

Bellreguard, 27 d’octubre del 2021. L’Ajuntament de Bellreguard posa en marxa el xec bebé, un dels projectes més votats enguany en els Pressupostos Participatius, i que s’havia quedat pendent de definir. Les famílies de cada bebé nascut o adoptat en aquest any 2021 rebran una ajuda municipal de 500 euros.

Cal recordar que, enguany, l’Ajuntament de Bellreguard destinava 50.000 euros als Pressupostos Participatius, i que les propostes més votades havien estat les de la construcció d’uns torradors, el pagament de despeses veterinàries i millora de les instal·lacions per a animals abandonats, i l’adequació de les sales esportives; entre totes tres, sumaven un pressupost de 33.500 euros, per la qual cosa hi va haver un sobrant de 16.500 euros. La quarta proposta més votada era la del xec bebé, però el seu pressupost estimat era de 20.000 euros, per la qual cosa hi mancaven 3.500 euros per a poder-se dur a terme.

Finalment, el Consell de Participació Ciutadana ha calculat que la quantitat de 16.500 euros sobrant és suficient per a cobrir el total de les ajudes i, per tant, la iniciativa pot dur-se a terme tal i com estava prevista.

El 50% a gastar en el comerç local

Els pares de cada bebé nascut o adoptat enguany a Bellreguard rebran un xec bebé de 500 euros. Deuran, això si, gastar-ne almenys la meitat d’eixa quantitat en el comerç local.

Pel que fa als requisits per a accedir a l’ajuda, són dos: aportar el certificat de naixement i acreditar que els pares portaven estan empadronats a Bellreguard des de, almenys, sis mesos abans de la sol·licitud. La petició de l’ajuda es pot realitzar ja per mitjans telemàtics a través del web municipal, o bé de forma presencial amb cita prèvia i fins el 31 de desembre. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament, en la secció ‘Tauler d’anuncis’

Click here to change this text