Bellreguard llança una altra campanya de targetes de consum per a incentivar les compres al comerç local

L’Ajuntament duplica la seua aportació econòmica, de 5.000 a 10.000 euros per a augmentar de 250 a 650 el nombre de targetes

L’Ajuntament de Bellreguard, amb la col·laboració d’Acobell, Caixa Popular, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la Unió Gremial, torna a posar en marxa una nova campanya de targetes de consum. Després de l’èxit de la passada edició, desenvolupada durant els darrers mesos de l’any 2021 i amb la qual Bellreguard va ser pionera, enguany l’Ajuntament duplica la seua aportació econòmica, que serà de 10.000 euros per a incentivar les compres al poble.
La mecànica és la mateixa que l’any passat. L’Ajuntament lliurarà als veïns i veïnes interessats una targeta amb la qual podran adquirir productes en els establiments del poble, i que tindrà un saldo de 40 euros.

650 targetes

En total, l’ajuntament lliurarà un total de 650 targetes, front a les 250 de l’any anterior. Això, unit a que s’incrementa l’aportació municipal, fa que l’impacte de la mesura sobre el comerç local passe de ser 11.250 euros l’any passat a 26.000 ara.
D’eixos 26.000 euros, els veïns i veïnes que adquirisquen les targetes aporten la meitat (13.000); l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, altres 10.000; Acobell 1.500; i Caixa Popular altres 1.500.
D’eixa manera, aquells o aquelles que passen a retirar la seua targeta per l’Ajuntament pagaran per ella 20 euros i podran comprar en els establiments del poble per valor de 40.

“L’aportació que fa l’ajuntament en iniciatives com aquesta redunden en un dels pilars de l’economia del nostre poble, i des d’eixe punt de vista no és una despesa, sino una inversió en millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, destaca l’alcalde i regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco. Una inversió que enguany creix «per tal d’ajudar encara més a un sector que segueix vivint moments d’incertesa després de la pandèmia o amb l’impacte mundial que està provocant la invasió rusa d’Ucraïna».

Es tracta d’una iniciativa semblant als xecs de consum posats en marxa en altres municipis, però amb la peculiaritat de dur-se a la pràctica amb targeta. En aquesta segona edició, Bellreguard potencia l’exitosa campanya de l’any anterior. “Cal destacar l’esforç que fa l’Ajuntament, duplicant la seua aposta econòmica per tal d’afavorir les compres als establiments associats del poble”, segons destaca el president d’Acobell, Pere Cremades. Amb això, i amb les aportacions que fan també la mateixa associació de comerç i Caixa Popular, “l’administració local i el teixit comercial del poble seguim treballant colze amb colze en benefici d’una activitat econòmica fonamental i de la qual depenen moltes famílies de Bellreguard”, afegeix.

Les targetes es podran adquirir a l’Ajuntament del 29 d’agost al 9 de setembre, entre les 9 i les 14h, i també durant les vesprades de dimarts i dijous de 16 a 18h. S’haurà de demanar cita prèvia a la seu electrònica (bellreguard.net) o telefonant al número 96 281 55 11.
Es lliurarà una targeta per persona major de 18 anys fins esgotar les 650 preparades, i es podrà fer ús d’elles als comerços del poble des del 12 de setembre i fins al 30 d’octubre.