Vilallonga amplia la flota municipal amb un camió amb elevador

Fins ara l’Ajuntament es veia obligat a recórrer al lloguer d’un vehicle de similars característiques per a cobrir les tasques d’enllumenat públic i jardineria

L’equip de govern, l’encarregat de la brigada i l’Oficial de Jardineria han rebut aquest matí el nou camió amb elevador que s’utilitzarà per a la poda d’arbres, l’arranjament de lluminàries que estiguen en altura i el transport de materials per a diferents usos i necessitats de la brigada de serveis municipals.

L’adquisició es va realitzar a través d’un concurs que es va adjudicar a l’empresa Automòbils Dinàmics, SA per valor de 50.665, 31 euros.

Fins ara l’Ajuntament es veia obligat a recórrer contínuament al lloguer d’un vehicle de similars característiques per a cobrir les tasques d’enllumenat públic i jardineria, així com per a la instal·lació de decoració als carrers durant els períodes de festes o atendre determinades reparacions en façanes d’edificis municipals. Aquest lloguer suposava per a les arques municipals una despesa elevada.

Aquest nou vehicle, se suma a la flota municipal, i l’adquisició de la qual suposarà una reducció considerable en els costos que es realitzaven des de l’ajuntament en lloguers de vehicles d’aquest tipus.