Avancen a bon ritme les obres del mausoleu en memòria a Camilo Sesto a Alcoi

S’estima que si les condicions meteorològiques no són adverses puga estar acabat en 8 setmanes

Les obres de construcció del Mausoleu en memòria a Camilo Sesto, que s’estan duent a terme en el Cementeri Municipal Sant Antoni Abat d’Alcoi, estan en marxa i està previst que finalitzen en 8 setmanes, sempre que no hi haja condicions meteorològiques adverses, tal com han informat representants de la família.

Recordem que el finançament del disseny i construcció del panteó-mausoleu, així com el manteniment del monument mausoleu, serà a càrrec de l’hereu de Camilo Sesto, és a dir; Camilo Miguel Blanes Ornelas, mentre que el manteniment de l’espai exterior serà assumit pel personal municipal del Cementeri.

L’arquitecte que ha dissenyat el projecte contractat per la família és Miguel Botella Ruiz Castillo. Tal com ja vam informar l’any passat, donada la transcendència mediàtica del cantant en la memòria del qual s’alça el corresponent monument funerari, l’Ajuntament va cedir la parcel·la. Al mateix temps la família va haver de presentar el projecte perquè fora aprovat per l’òrgan municipal competent, amb els pertinents informes del personal tècnic municipal, donada la singularitat del cementeri, continuant així el procediment que determina el reglament que regula el servei del cementeri municipal “Sant Antoni Abat” (Butlletí Oficial de la Província d’Alacant número 137, de data 22 de juliol de 2013), article 15.

Tal com es va acordar amb els representants legals de l’hereu de Camilo Sesto, tant la maqueta del mausoleu com tota la documentació d’aquest procés estiga situada en la part final del museu dedicat a Camilo Sesto.

 

Click here to change this text