Les càmeres permeten detindre a l’autor d’un robatori amb violència en el centre d’Alcoi

La revisió de les imatges va permetre localitzar al sospitós, al qual tant Policia Local com Policia Nacional seguien la pista.

Una operació conjunta de la Policia Local i la Policia Nacional ha conclòs amb la identificació i arrest d’una persona com a autora d’un robatori amb violència i a la qual s’imputen accions delictives similars.

Els fets investigats van succeir aquest dimarts 17 d’octubre a primera hora del matí quan un matrimoni va ser sorprés per l’ara arrestat als voltants del Centre Cultural Mario Silvestre. Després d’un forcejament, el detingut va acabar tirant a terra a una de les víctimes i fugint després de robar a la parella.

De manera immediata, Policia Local i Nacional van començar a investigar per a obtindre el màxim d’informació, així com a revisar les imatges captades per les càmeres pròximes. Encara que aquestes no van recollir l’agressió i el robatori, sí que van permetre identificar i iniciar una batuda per a localitzar a esta persona, a la qual els agents ja buscaven per altres fets delictius similars.

Finalment, gràcies a la col·laboració conjunta de tots dos Cossos de Seguretat, es va aconseguir arrestar a esta persona, que ha passat a disposició judicial.