Alcoi entrega pantalles de protecció individuals i desinfectant a tots els comerços

El Govern ha repartit vora 400 unitats

L’Ajuntament d’Alcoi a través de la seua Regidoria de Comerç i en col·laboració amb el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València repartirà pantalles protectores individuals a tots els comerços i negocis d’hostaleria d’Alcoi que ho sol·liciten.

Les pantalles han sigut proporcionades pel Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València i han estat elaborades per diverses empreses de la comarca, que han contribuït altruistament en aquesta iniciativa.

Durant el confinament ja van ser repartides 300 pantalles per aquells negocis que es consideraven servei essencial i tenien obertes les seues portes, ara es tracta de proporcionar material a la resta de comerços. Aquest matí en hora i mitja ja han repartit més de 80 només en l’oficina del centre.

L’ajuntament d’Alcoi a més proporcionarà juntament amb aquestes mascaretes, un litre de desinfectant de superfícies per als diferents comerços de la localitat. És a dir aquest producte, no és per a les mans, aprofita per a desinfectar els poms de les portes, aparador, cadires, taules o datàfons entre d’altres.

Els negocis interessats hauran de passar a recollir-los en els punts i horaris indicats al llarg d’aquesta setmana. Per a la setmana que ve se’ls mantindrà informats. Les pantalles i el desinfectant es reparteixen en 4 punts de la ciutat, depenent de la ubicació dels locals, de la següent manera:

ZONA CENTRE I ZONA  ALTA:  OFICINA DE COMERÇ

C / Sant Francesc, 38-baix – Tel 965.537.113

HORARI: DE 10 a 14 hores de dilluns a divendres.

ZONA SANTA ROSA: PERFUMERIA FRANQUIEL

C / Oliver, 3 – Tel 965.523.513

HORARI: 10 a 13:30 hores de dilluns a divendres

17:30 a 19:00 hores de dilluns a divendres

ZONA EIXAMPLE:  GUAITA COMPLEMENTS INTERIORS

C / Góngora, 4 – Tel: 965.336.397

HORARI: 10 A 13:30 hores de dilluns a divendres

17:30 a 19:00 hores de dilluns a divendres

ZONA NORD:  PAPERERIA UNIVERSAL

C / Sabadell, 24 – Tel 965.521.796

HORARI: 08:30 a 14:00 hores de dilluns a divendres

17:00 a 20:00 hores de dilluns a divendres

Es tracta de facilitar la reincorporació del nostre comerç a aquesta nova normalitat perquè puguen complir amb les mesures de neteja i desinfecció dels seus establiments d’acord amb la fase 0 dels requisits establerts per la desescalada que permet obrir als establiments comercials al detall i de serveis amb cita prèvia.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha volgut «agrair a tots els que fan que aquesta iniciativa siga possible perquè tots junts en la que podrem superar la reincorporació a aquesta nova normalitat. Cal fer un reconeixement tant a la universitat com als qui han fabricat aquestes pantalles com als comerços que s’han oferit per a facilitar el seu per a repartiment».

«Des de la regidoria de comerç, seguim treballant per ajudar al sector comercial local. Sabem que el teixit comercial està essent un dels principals perjudicats per l’estat d’alarma. És important que fem la compra en els nostres comerços, són comerços de proximitat que tenen la màxima qualitat i ens ofereixen totes les garanties», ha conclòs, Moltó.