Gandia destina 110.000 euros per ajudar els més necessitats durant el coronavirus

389 persones es beneficiaran d’una renda d’emergència de prop de 300 euros

Durant la jornada d’ahir i de hui, l’Ajuntament de Gandia ha impulsat diversos decrets per ajudar les persones més desfavorides a superar les dificultats econòmiques derivades de la crisi del coronavirus.

En aquest difícil context, els decrets adopten mesures de caràcter urgent dirigides a assegurar la protecció de les persones especialment vulnerables que des del passat 14 de març han sol·licitat aquest tipus d’ajudes.

En total, s’ha concedit una quantitat de 110.036,75 € que beneficiarà 389 persones, que consisteix en una renda d’emergència propera als 300 euros de mitjana. Totes aquestes tramitacions suposen pràcticament duplicar el nombre d’ajudes que es realitzen en un mes normal.

Front a les factures

A aquests ajuts cal afegir dos més que s’han concedit de pobresa energètica que evitaran que sengles famílies de la ciutat es queden sense llum per no poder fer front a les factures.

La regidora delegada de Benestar Social, Carmen Fuster ha destacat que «des del passat 11 de març, les 45 persones que integrem el departament estem fent sessions maratonianes per fer front a les necessitats que s’han produït després de l’emergència sanitària. Vivim un moment complex i d’incertesa» i ha afegit que des de Serveis Socials «volem donar ajuda a totes les persones que s’estan posant en contacte amb el departament mitjançant els telèfons 95 295 95 13 o 96 295 94 00″.