5.000 persones han visitat ja la Fira d’Art de Gandia

S’espera que en els dos dies que queden d’exposició siga una de les fires més visitades de les organitzades a la Fira del Mercat

Les fires temàtiques organitzades a l’espai habilitat al mercat del Prado pel departament de Comerç de l’Ajuntament de Gandia estan sent tot un èxit. El pròxim 4 de gener terminarà l’última d’elles, la Fira d’Art que des que s’inaugurà el passat 27 de desembre ha estat visitada ja per 5.000 persones. El regidor responsable Ferran Martínez ha anunciat a Infoniu que l’èxit d’aquestes fires ha estat tal que es repetiran amb una segona edició. «Fins ara un total de 50.000 persones han visitat les fires programades amb les quals hem donat suport al comerç local. L’acollida ha estat molt bona tant pels comerços i professionals com per a la ciutadania. Ja hem decidit fer una segona edició que presentaran el pròxim 14 de març».

En concret esta última Fira d’Art ha servit com un aparador dels millors artistes de la nostra comarca i altres poblacions veïnes. Infoniu hem visitat també l’espai per recollir estes imatges.

Més informació: https://firamercat.gandia.org/