Xeresa obtindrà una parcel·la de 2.500 m2 per a activitats recreatives

0
299

L’Ajuntament obtindrà la parcel·la en concepte de deute amb una empresa i demanarà l’opinió del veïnat per als usos permesos.

Es tracta d’una zona propera al poliesportiu que està afectada pel PATRICOVA (Pla Territorial Contra Inudacions ), és a dir, que no pot donar-se-li ús residencial ni industrial. Alguns usos recreatius que no suposen pernoctar són viables i des de l’Ajuntament ja s’ha iniciat el procediment d’adquisició.

El govern municipal ha demanat els informes tècnics sobre els possibles usos i estudia la possiblitat d’ubicar activitats com són una zona recreativa per a gossos i una àrea per a volar drons. No obstant, una vegada signat el conveni de condonació de deute a canvi de terrenys, la idea de l’executiu local és fer una consulta per que el veïna trie entre diverses propostes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here