Xeraco s’adhereix a la Xarxa Salut que impulsa la Generalitat

L’adhesió a la xarxa suposa el compromís de dur a terme accions de promoció de la salut local des de tots els àmbits i per a totes les edats.

L’Ajuntament de Xeraco va presentar la seua adhesió al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana i de la xarxa de municipis Xarxa Salut amb el compromís de dur a terme accions de promoció de la salut local des de tots els àmbits i per a totes les edats.

L’acte va comptar amb la participació de Rebeca Cremades, doctora en Medicina Preventiva i Salut Pública del Departament de Gandia. La regidora de Salut Pública, Maria José Castelló, va rebre el diploma acreditatiu d’adhesió a la Xarxa Salut de mans de Rebeca Cremades.

Avantatges Xarxa Salut

La pertinença a la Xarxa Salut permetrà accedir a les subvencions que es convoquen des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amb la finalitat de desenvolupar les diferents mesures, participar en jornades, seminaris i tallers orientats a l’intercanvi d’experiències de promoció de la salut entre els municipis valencians i divulgar les experiències i activitats a través de l’Observatori Valencià de Salut. Així mateix, l’adhesió també permetrà obtenir resultats de millora de la salut i la qualitat de vida de la població i dels seus entorns i fomentar la participació, la convivència i la cohesió social del municipi.